Privacy verklaring EBM Totaalinrichting.

Hieronder kun je lezen welke gegevens we van je geregistreerd hebben en waarom. Heb je nog vragen hierover, kun je contact opnemen via ons email adres info@ebm-totaalinrichting.nl.

General Data Protection Regulation (GDPR) per 25 mei 2018

Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR), de nieuwe Europese wet voor databescherming, in werking. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Deze privacy verordening gaat over de ‘bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens. In essentie moet de GDPR er voor zorgen dat bedrijven de privacy rechten van de individuele consument respecteren. Hiermee is de GDPR relevant voor alle bedrijven en organisaties die persoonlijke gegevens van inwoners van de EU verzamelen, verwerken en gebruiken.

Privacy van persoonsgegevens

Wij respecteren jouw privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de GDPR. Omdat we ons willen houden aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan de verwerking van persoonsgegevens stelt, verwerken wij je persoonsgegevens zorgvuldig en beveiligd.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22-05-2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Wij gebruiken je gegevens om u te kunnen informeren over uw aankoop, offerte (en wijzigingen daarin), services contacten, nieuwsberichten over ebm totaalinrichting. Het betreft hier de volgende gegevens: Naam, adres, woonplaats, postcode, telefoonnummer en emailadres. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

Klantenservices

Je kunt ons bereiken per e-mail, website of via social media zoals facebook. We bewaren je e-mails 6maanden, zodat we alle afspraken makkelijk terug kunnen vinden om je zo sneller te kunnen helpen.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kan je te allen tijde richten aan info@ebm-totaalinrichting.nl.